Välkommen in till oss!

Vi är ett familjeföretag som öppnade sina dörrar till ett mysigt, trevligt och glädjefyllt café år 1994. Vår dröm är att vara ett samlingsställe där alla ska kunna känna sig välkomna och vi finns här varje dag med glädje och passion.


Utmed en kullerstenstvärgata till Allégatan ligger en av Borås äldsta hyreshus som har nära till shopping, promenader och stadens kärna. När värmen börjar krypa fram öppnar vi även upp vår uteservering som gör det möjligt att njuta i solen med en utsikt över vackra Caroli kyrka.

Enkelt och gott

Tanken är att det ska vara enkelt och gott, och inte mer komplicerat än så. Vi serverar alltid nybakat, fräscha ingredienser och alternativa rätter för gluten-, laktos-, vegansk-, samt vegetariska koster.


Vår framtidsvision är att endast använda närproducerat och att djuren behandlats väl. För oss är det viktigt med bra produkter.

Vi tänker mycket på vår miljö

Då miljön är en viktig del för oss har vi även valt att minska på köttkonsumtionen vilket är anledningen till att det endast serveras kyckling i lunchbuffén. För oss är miljön ett bakomliggande krav som styr över vår meny!


Vi som jobbar heter Kerstin, Tina, Rasmus, Elisabeth, Annika och Börje, välkomna in till oss!